Kezdőlap Álláspont Fakanalat dobtak Vargha Nórára

Fakanalat dobtak Vargha Nórára

527
0

Az év utolsó testületi-ülését követően, Lippai Mária, helyi lakos fakanállal dobálta meg Vargha Nórát, miközben durva szavakkal illette a képviselő asszony munkásságát. Ezt követően Lévai Sándornét is megajándékozta egy fakanállal, azzal a jó tanáccsal, hogy „otthon kevergesse a kásáját, és ne Fóton a kulimászt”.

Megkerestük Lippai Máriát, aki kérdésünkre az alábbiakat mondta:

Rendkívül fel van azon háborodva, hogy a Bíró Zoltán vezette „hatok”, köztük Lévainé és Vargha Nóra, folyamatosan megszavazzák a Fóti Közhasznú és Nonprofit Kft.-nek (továbbiakban Kft.) az egyre nagyobb költségvetéseket, teljesen indokolatlanul. Ráadásul Sólyomvári Erika megfélemlíti a dolgozóit, és mindenféle titoktartási szerződéseket irat velük alá, amely teljesen felesleges lenne egy közhasznú kft életében, amennyiben ott minden legálisan zajlana. Az ügyvezető megtiltja a dolgozóknak, hogy a volt dolgozókkal beszélgessenek, nehogy bármilyen információ kiszivárogjon.

 

Lippai Mária úgy nyilatkozott, hogy a fiát, aki a Kft. alkalmazottja, idegileg teljesen tönkretették. Véleménye szerint Bíró Zoltán, aki a Duna-Kút Kft. ügyben szabad ég alá tett egy szellemileg beteg embert és az idős édesanyját, nem méltó arra, hogy Fót Város életébe bármilyen szinten is beleszóljon, továbbá nincs joga hátulról irányítani Sólyomvári Erikát és a Kft. ügyeit. Megjegyezte, tudomása van arról, hogy az ügyvezetőt Szabó Orsolya önkormányzati tanácsadó informálja az esedékes ellenőrzésekről.

 

A telefonos interjú végén viszont örömét fejezte ki, hogy Bartos Sándor polgármester a sarkára állt, és visszavonta a Bíró és bandájának fontos előterjesztését, amely véleménye szerint földmutyikkal terhelt. Elmondta: lényeges látnunk, hogy a képviselők egy része, csak azért akart bekerülni a testületbe, hogy a saját kis földügyleteiket végig vigyék, és most kezdenek rájönni, befordulva a választási évbe, hogy elfogyott az idő. „LEJÁRT AZ IDEJÜK, és remélem, még egyszer nem kapnak felhatalmazást, hogy Fót életét meghatározhassák.”    

Álláspontunk szerint fogy a lakosság türelme a Bíró Zoltán által vezetett „hatok” működése kapcsán. Úgy gondoljuk, a testület egy jó része ugyancsak fakanalat érdemelt volna az egész éves munkájáért! Ezért kívánunk számukra elcsendesedő és önmagukba forduló, számvetéssel teli Áldott Karácsonyt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here