Kezdőlap Hírek ÚJABB FORGALOMTERELÉS AZ M2 GYORSFORGALMI ÚTON

ÚJABB FORGALOMTERELÉS AZ M2 GYORSFORGALMI ÚTON

343
0

A Budapest irányába tartó bal pályaoldal befejező munkáit követően várhatóan 2019. július 1-től a 17-21 km közötti szakaszon átterelik a forgalmat a felújított jobb pályára.

Az M0 autóút és a Dunakeszi-Fót csomópont között várhatóan 2019. július 1-től az ideiglenes forgalomterelés kiépítését követően a felújított jobb pályára terelik át az M2 autóút forgalmát. Budapest irányába továbbra is kettő, míg Vác irányába egy sávon, 60-80 km/h sebességkorlátozás mellett haladhatnak az autósok. Ez idő alatt a Budapest irányába vezető bal pályán az aszfalt kopóréteg építését, a végleges útburkolati jelek felfestését, valamint a befejező munkákat végzi el a kivitelező.

Vác irányába vezető oldalon a Dunakeszi-Fót csomópontban a Fóti útra vezető lehajtó ágat előreláthatóan 2019. szeptemberig ideiglenesen lezárják az új körforgalom építési munkái miatt, így az M2 autóútról a Németh Kálmán útra történő lehajtásra a közel 2 km távolságra kialakított új csomóponti ágon lesz lehetőség.

A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból a NIF Zrt. beruházásában valósul meg.

Forrás: https://nif.hu/2019/06/ujabb-forgalomtereles-az-m2-gyorsforgalmi-uton/?fbclid=IwAR3af5X7R5LGXehmTNJvKPkbu_ygjAv9o-fJb1b5SLJkw_HMgYNXV7Jq4eA

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here