Kezdőlap Álláspont Madaras Ádám Fót Polgármesterjelöltje

Madaras Ádám Fót Polgármesterjelöltje

2767
0

Az Önkormányzati választások közeledtével több név is felmerült a polgármesterjelöltek tekintetében, köztük Madaras Ádámé is, aki jelenleg is képviselő és nem mellesleg az Emberi Erőforrás Bizottság (EEB) elnöke. Indulásával kapcsolatban villáminterjút adott lapunknak:

Az már tény, hogy Ön is megméretteti magát az őszi választásokon mint polgármester jelölt. Mi a legfőbb célkitűzés?

Fót már több mint 20 éve nem fejlődik, szerintem ebben sokan egyetértenek velem. Az elmúlt 5 évben nagyon sok tapasztalatot szereztem a helyi közélettel kapcsolatban. A nagypolitikai alapon szerveződő viták ellehetetlenítik a normális közéletet és a fejlesztéseket. Felül kell emelkednünk a késhegyig menő viszályokon, sokszor csak azért nem állapodunk meg mert néhányan nem tudják elengedni a politikai vagy egyéni érdekeiket. Fótnak ennél többre van szüksége. Az EEB élén igyekeztem mindent megtetenni, hogy olyan beruházások valósulhassanak meg településünkön, amire már nagyon régóta várunk. Voltak rész sikereink, de a célt még nem tudtuk elérni.

Azt gondolom polgármesterként sokkal többet és hatékonyabban tudnék tenni közös céljaink elérésében. Olyan eredményeket szeretnék elérni a következő 5 évben, amely felemeli az itt élő közösséget, olyan fejlesztéseket szeretnék megvalósítani, amelyek tényleg méltóvá teszik Fótot a városi cím viselésére.

 

Halljuk, már most komoly támogatói vannak. Említene néhányat?

Az elmúlt ciklusban nagyon sok emberrel ismerkedtem meg, és szerencsére közösen is gondolkodunk a város jövőjével kapcsolatban. Mondhatom, egy elég széleskörű összefogás formálódik, amely a városunkért elkötelezett vezetőket látna szívesen, a politikai megosztottság felszámolásáért. Minden itt élőt szívesen látunk ebben, akinek fontos, hogy Fót ne a botrányairól, hanem fejlődéséről legyen híres.

A nagyobb bázissal rendelkező szervezetek is biztosítottak támogatásukról, a Civil Kerekasztal, és a hozzájuk kapcsolódó csoportok. Több, a fóti közösség életében meghatározó szervezet: sport és társadalmi küldetéssel. A jelenlegi testületi tagok közül is többen támogatnak azok közül, akikkel évek óta igyekszünk előrébb vinni a lokálpatrióta Fót gondolatát, köztük az EEB alelnöke, és egyben barátom Merkwart Krisztián is, akivel már évek óta együtt dolgozunk.

Sportolóként megtanultam csapatban gondolkodni, hiszem, hogy egy sikeres város záloga egy összetartó és együttműködésre kész csapatban rejlik.

 

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen csapat áll mögöttem!

Együtt mindenre képesek leszünk Fótért!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here